Activiteiten in de Hillegondakerk december 2022

Vrijdag 16 december Wishful Singing
Aanvang 20.15 uur, deuren open 19.30 uur, Hillegondakerk.
Toegangsprijzen, reserveren en uitgebreid programma zie www.concertstichting.nl.
De professionele stemmen van vijf dames brengen u via bekende en onbekende kerstliederen van Engels bodem variërend van traditioneel tot Benjamin Britten in kerststemming.

Zaterdag 17 december Middagconcert
Geannuleerd i.v.m. ziekte solist.

Vrijdag 23 december kerstlichtjestocht
Aanvang 18.00 uur, Hillegondakerk en omgeving, toegang vrij.
Op 23 december 2022 hopen we eindelijk weer een kerstlichtjestocht te organiseren in en rond de Hillegondakerk. De tocht kan tussen 18.00 en 20.00 uur worden gelopen. De startlocatie is de Kerkstraat. Tijdens een wandeling langs honderden waxinelichtjes in potten door Hillegersberg wordt het kerstevangelie verteld en uitgebeeld. Zoek met de wijzen naar de ster, verwonder je met de herders over de engelen die tegen hen spreken maar geniet ook van prachtige kerstliederen gezongen door een eigentijds koor of een dansgroep die op eigen wijze het kerstevangelie uitbeeldt.

Zaterdag 24 december kerstnachtdienst
Aanvang 23.00 uur, deuren open 22.00 uur, Hillegondakerk, toegang vrij.
De kerstnachtdienst van dit jaar wordt georganiseerd door de Fonteinkerk, voorganger is ds. L. de Jong.

Zondag 25 december Kerstdienst
Aanvang 10.00 uur, deuren open 09.15 uur, Hillegondakerk, toegang vrij.
De traditionele dienst op Eerste Kerstdag.
Voorganger ds. J.H. Reijm, predikant van de wijkgemeente Hillegondakerk.

Maandag 26 december Kinderkerstfeest
Aanvang 10.00 uur, deuren open 9.30 uur, Hillegondakerk, toegang vrij.
Kerstfeest voor de kinderen van de kerk en uit de buurt. Welkom.

Zaterdag 31 december Oudejaarsdienst
Aanvang 20.00 uur, deuren open 19.30 uur, Hillegondakerk, toegang vrij.
Dienst op oudejaarsavond. Voorganger ds. J.H. Reijm, predikant van de Hillegondakerk.