WELKOM

De Hillegondakerk aan de Kerkdreef in Rotterdam-Hillegersberg is het oudste kerkgebouw van Rotterdam. Al eeuwenlang komt de Christelijke gemeente hier samen. Als Hervormde wijkgemeente Hillegondakerk ontmoeten wij u graag in onze kerk tijdens een van onze diensten of activititeiten.

6 dec
Diensten om 10.00 en 17.00 uur...

Alle informatie met betrekking tot COVID-19 kunt u hier lezen.

Het is mogelijk om een dienst te bezoeken. U kunt zich hier opgeven via. De kerkdiensten zijn ook online te volgen via kerkdienstgemist.nl en YouTube. De collecte kunt u online doneren.
De liturgie voor zondag 17 november is binnenkort hier te vinden.

Inloggen ledensite

Wilt u de weekbrief digitaal krijgen en op de hoogte blijven van de gebeurtenissen van de gemeente? Log dan in op de ledenpagina.

Alpha cursus

Zit je met vragen zit over geloven en kerk? Wil je weten of er meer is tussen hemel en aarde? En wil je nieuwe mensen ontmoeten? Of wil je je kennis over het christelijk geloof opfrissen? Kom dan naar de Alpha cursus. Klik hier voor meer informatie.